Tuesday, November 1, 2011

Today Is My Birthday


Tadaaaa.....

 2.11.2011
Happy Birthday To Me.. Happy Birthday To Me.. Happy Birthday To Mama Syaza Danish
HAPPY BIRTHDAY TO ME..
Ngeh..ngeh... Hari ni genap umurku 31 Tahun.
Adeh.. dah tua rupanya aku ni.. huhuhu.. tapi rasa macam muda lagi kan..
hehehehe...

Firstly nak ucap terima kasih Allah kerana memberi peluang untuk aku mengecapi nikmat hidup
di dumia ni .. diberikan kesihatan yang baik ..
Alhamdulillah ... Syukur Ya Allah..

Nak ucap Terima kasih juga kat family yang menjaga dan membesarkan saya.
Pada mak yang melayan karenah aku yg x tentu hala ni.
Terima kasih juga kat ayah yang menjaga pakai minum sampai dah jadi mama orang ni.

And Yang paling penting dekat My Hubby la...
Thanks.. kerana jadi suami Yanie yang baik.. memahami dan sporting.
Alhamdulillah.. Moga Jodoh ni berkekalan . Amin..
Tahun ni x der hadiah ker bang??.... ngeh2..

Pada Syaza Dan Danish.. Thanks kerana menjadi anak-anak mama yang baik dan
comel macam mama..
hehehehe...

Pada kawan-kawan .. thanks banyak2 sebab wish my Birthday..
Hope May Allah Bless All of Us.
AMIN..