Sunday, February 21, 2016

22/02/2016


Assalamualaikum kawan-kawan.
 Mulakan hari anda dengan senyuman. Insyaallah moga beroleh keberkatan dunia dan akhirat. amin

Lama dah x berblog.. x pandai nak roset2 kot mana mulanya. Sedih memang sedih.. Hari ni baru nak jenguk my bloq yang bersawang bagai. Terbengkalai lama sangat. :(

Nak story mory pasal hari ni.. Actually hari ni ada Kursus Asas Pembangunan & Penulisan Blog kat tempat kerja ni. Alang2 dah terjebak.. I update la balik my blog yg diabaikan selama ni. Memang sedih.. fefelling nak nangis betapa aku rindu dengan my blog... sob2..

Entry nak menulis memang dah x ada semenjak dah tua kertu ni.. malas ya amat.. x mengapala bila senang kita tulis yuk... :) Masalahnya banyak benda yg dah lupa... mana nak post.. mana nak ke template.. totally out.. Xpa,,, berbekalkan tenaga pengajar yang ramai & power2 ni kita refresh balik k.

Last update blog ni rasanya 3-4 tahun yg lepas... fuh..... lama giler. kalau nak tulis rentetan selama 3-4 tahun ni memang banyak sgt... Memang banyak... Betapa aku rindu pada kenangan.

Ok... nak try post jap.. Nak tengok jadi rupa apa... hahahahaha...

2 comments:

  1. cyaiokkkk2...semoga lepas ni rajin update blog ye....hehe

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum.....pernahkah puan membaca novel2 ini

    Badan Bertuah
    Tenggelamnya kapal van der wicjk
    Magdalena - DiBawah pohon Tilia

    Semuanya novel klasik....saya mencari novel-novel ini....tapi hingga sekarang tidak ketemu.....

    ReplyDelete