Friday, October 21, 2011

Taja, Danish n new friend

Tadaaaa..... kali ni nak buat entry yang memang dah berlapuk... cuma tak berdebu ja...
Memang citer ni ala-ala citer basi... kikiki...

Ari tu join Geng-geng pensyarah buat program dekat Taman Belia. Lain kali kalau ada program ... nak ikut lagi boleh... hehehe.. Progam Explorace student... Macam cari harta karun tu tapi kali ni best.. diorang cari benda yang bersangkut paut dengan matematik.. Walaupun aku dengan kak ida bukan pensyarah tapi kami boleh join jugak.. siap boleh bawa anak-anak sekali... hehehe...
Anak-anak aku pun sibuk ja... nak naik bas poli.. nak naik bas poli... jakun ya amat... hehehe 

Tapi sayang... xsempat nak snap gambar-gambar student tu... yala... nama pun bawa anak-anak.. macam biasala ... x terkawal... hehehe.. Kalau ambil pun sikit jer... huhuhu

Memang best tempat ni... masa balik tu beria-ria bagai berjanji dengan anak-anak nanti kita datang sini lagi... Lagi sekali berjanji palsu dengan anak-anak... Kesian Taja Danish.. Diaorang x puas mandi kat kolam tu yang benornya.. Takpa... nanti kita pegi dengan Ayah ya.. Insyaallah...

K.la... layanzzz gambar Taja Danish & kawan baru Nafis anak K.ida.



Taja Danish n Nafis tunggang Dinasour..
Takutnyer.... hehehe



Superman... Peace Yo....



Bestnya mandi...

Ok... Caucincau dulu...


No comments:

Post a Comment