Tuesday, September 6, 2011

Aku nak Novel nih..


Masa bulan posa ritu.. jalan2 kat kedai buku popular.. sekali nampak novel ' 7 hari mencintaiku ' adehla... aku minat sangat dengan karya Siti Rosmizah nih.. Tak pernah aku miss beli novel dia.. Start dari ' Andai Itu Takdirnya' lagi. Best kalau kita baca karya2 Siti Rosmizah ni.. boleh feeling macam2.. sedih ada, happy ada, kekeluargaan sikit.. love story bagai n pendek kata semua ado.. hahaha.. Tambah2 yang tukang baca ni pulak jenis yang syahdu syahdan.. kalau x banjir bukan anak pak dolah la... hahaha..

Aku ni bab2 novel memang peminat setia.. Kalau kat umah mak.. banyak gila novel2 aku nih.. tupun ada yang dah hilang.. pinjam x reti nak bagi balik.. sedih.. sobsob.. xpala.. x dak rezeki nak buat koleksi. Dush.. dush..Nanti aku share ya novel2 aku semua tu..
hehehe...

Anyway.. Aku nak novel ni ' 7 hari mencintaiku '.. uwawa.. sekali tgk dia pya price.. RM32.90. Mahal tu.. Nak jugak.. nak jugak.. Kalau mintak hubby belikan.. erm agak2nya dia belikan x.. huhuhu.. apapun kita tunggu gaji nanti la okeh..

 

3 comments: