Thursday, September 22, 2011

Boring... Boring... Huhuhu.. :(



Boringnya aku malam nih.. Boring.. Boring tahap gaban.. cipan.. cipanzi... semua ado..
 hampeh..

  • Nak tgk tv... Adoyai.. x menarik minat aku nak tercongok depan tv tu semata-mata nak tengok citer yg ntah apa2.. Channel malam ni x best pun.. Rugi ja tiap bulan2 aku bayar tayangan hebat Astro Tak hebat tang mana pun.. menyampah.. dush.. dush...  x pun asyik .. ulang.. ulang.. dan lagi... lagi...


  • Nak layan novel... huhuhu.... sedih... xdak novel baru nak layan .. Nak baca online.. adoyai.. sakit mata den nih.. berpinau-pinau... Nak termuntah ja den raso eh.. Lagipun semua novel yang best2 ada kat umah mak.. jauh benor nak gagau amik malam2 buta nih... eiii... x suka...


  • Anakanda aku malam ni awal pula diorang masuk tido.. lotih agaknya.. Yang Kakak.. lepas sekolah ada kem Bestari Solat sampai petang.. Balik kerja tengok dia dah siap mandi & terus panjat katil... zzzzz... tido.. Si adik pula malam ni sama ja join kakak dia tu.. menyempil disebelah kakak..Sunyi bila anak2 dah tido.. huhuhu.. Kalau x.. maunya mulut ni macam bertih jagung.. dok pot.. pet.. pot.. pet.. berletiaq..  ngeh2.. malam ni x exersice mulut la plk... hehehe..


  • Hubby.. huhuhuhu.. keja shift malam da... lama benor tu 2 minggu.. Adoyai..... tido bertemankan anak2.. huhuhu.. sob.. sob...


  • Nak masak malam2 buta nih... no..no.. i dont like.. rela i berlapar.. hehehe.. masalahnya perut pun still kenyang lagi.. xkan nak mengunyah kot.. adeh... yang benornya.. i ni malas sikit.. tadi pun bungkus jer... ngeh2..


  • Nak calling2 pun... hehehe.. biasala.. Ada ja suara yang tak diundang tu sibuk jer dok menjawab bagi pihak aku... " Ini adalah perkhidmatan hotlink anda.. sila tambah jumlah.. bla... bla.. " hehehe..


  • Hehehehe... Yang benornya... jom kita masuk tido dulu.... Hilang Boring... Muahahahahahaha... Jom... zzzz.. .Caucincau... Mimipikan yang indah2 & Jangan lupa baca Bismillah yer...  Assalamualaikummm....

2 comments:

  1. bosannnn... boringggg...malasssss... semua pun ada gak ngan knomi ni....hehe

    ReplyDelete