Wednesday, September 14, 2011

Novel Kasih Yang Suci..

Mai baca mai.. ..

NOVEL KASIH YANG SUCI



Dah berlapuk punya citer da... tapi nak share juga kat sini maklumla aku kan baru ja create my blog nih.. hehehe.. Tu yang rasa macam nak share macam2 tapi x dak idea nak menulis.. sob2..
Ingat lagi.. dulu ada citer Nora Elena kat tv3 tu.. mesti ingatkan tambah2 ada jejaka pujaan hatiku si Seth Tan tu.. muahaha..  Aku layan citer ni dari first episod sampai last episod .. x pernah miss.. lagipun aku dah pernah baca dia punya novel.. tu yang excited nak tau persamaan jalan citer dia tu.. Nampaknya kalau baca dari novel dgn drama.. rasanya novel lagi best kan.. kan... ada ummmppphhh... Rasanya novel tu menjadi salah satu koleksi kesayangan ku..

Novel yang membelai perasaan ini mampu membuatkan anda sayang untuk meninggalkan walau satu patah perkataan pun. Sepuluh tahun lalu, kesucian Nora Elena dinodai. Andai masa boleh diulang kembali, pasti jiwanya tidak punah. Tapi dia sedar, takdir hidup tidak memihak kepasa sesiapa. Saiful Idham, tunangnya pergi kerana tragedi ini. Tiba-tiba muncul Seth menawarkan diri untuk menjadi suaminya. Nora Elena keliru...

Tapi mengapa Elena menjadi wanita asing dalam perkahwinan mereka? Rahsia yang selama ini disimpan kemas, akhirnya terbongkar. Sebenarnya, Sethlah lelaki durjana itu. Menodainya atas alasan kerana kasihnya yang suci! Benarkah?

Apakah kisah seterusnya? Apa yang harus dilakukan oleh Elena terhadap suaminya? Mampukah perkahwinan mereka bertahan?

Segala-galanya dalam Kasih Yang Suci.


Maila kita layan novel online kat sini ya.. kasih yang suci online .







No comments:

Post a Comment