Thursday, September 15, 2011

Macam-Macam Novel Online ada nih..

Meh baca novel online meh... :)  
Lain-Lain novel meh klik kat sini Google Books
  1. Novel  Sepi Tanpa Cinta
  2. Novel  Andai Itu Takdirnya
  3. Novel  Bicara Hati
  4. Novel  Cinta Kau Dan Aku
  5. Novel  Saat Cinta Bersemi
  6. Novel  Ilham Hati
  7. Novel  Relaku Menanti
  8. Novel  Ternyata Cinta
  9. Novel  Senafas Rindu
  10. Novel  Cinta Dua Jiwa
  11. Novel  Cinta Mekar Dihati
  12. Novel  Mulanya Satu Cinta
  13. Novel  Ucapkan Kau Rindu
  14. Novel  Sebutlah Namaku
  15. Novel  Jika Benar Cinta
  16. Novel  Hak Cipta Terpelihara
  17. Novel  Tarikh Luput Cinta
  18. Novel  Tiada Yang Kedua
  19. Novel  Hanya Dia Yang Tahu
  20. Novel  Semusim Rindu
  21. Novel  Segalanya Untukmu
  22. Novel  Kasih Antara Kita
  23. Novel  Janjiku Bersamamu
  24. Novel  Hamparan Kasih
  25. Novel  Laman Rindu
  26. Novel  Mengukir Bahagia
  27. Novel  Sehangat Asmara
  28. Novel  Kau Untukku
  29. Novel  Jendela Hati
  30. Novel  Gelora Jiwa
  31. Novel  Jauh
  32. Novel  Selagi Ada Dia
  33. Novel  Suratan Kasih
  34. Novel  Seteguh Cinta
  35. Novel  Laman Rindu
  36. Novel  Sejujur Hatimu
  37. Novel  Tiada Lagi Mimpi
  38. Novel  Tak Semanis Impian
  39. Novel  Biar Rindu Berlalu
  40. Novel  Pesona Rindu
  41. Novel  Kau Yang Satu
  42. Novel  Seredup Kasihmu
  43. Novel  Aku Bukan Untukmu
  44. Novel  Cinta Sejati
  45. Novel  Kaulah Segalanya
  46. Novel  Kau Milikku
  47. Novel  Tidak Ku Pinta
  48. Novel  Sebenarnya Cinta
  49. Novel  Hakikat Cinta
  50. Novel  Soalnya Hati
  51. Novel  Kalau Ada Cinta

48 comments:

  1. sumpah best gila blog akak ni !!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  2. mane lagi sambungan novel semusim rindu ? hhmmmmm :(

    ReplyDelete
  3. x de ke novel setia hujung nyawa? #hmm..
    tpi best blog akak!!..terbaik..

    ReplyDelete
  4. akak mmg x habis download yer novel2 dlm ni.frust la

    ReplyDelete
  5. Ini promosi ja.... Sengaja buat kita tertanya2 apa kesudahannya. Nak baca abis kena beli novelnya.

    ReplyDelete
  6. thanks,dapat ulang tayang andai itu takdirnya,,

    ReplyDelete
  7. napa novel x abis pun :'( tngah srnok bca pas tu xde plak

    ReplyDelete
  8. byk songeh eh npe xhabis la, xdownload hbis la..download sdri la.. ni kira syukur la ada dpt jugak akuu bce wlausparuh..spruh g g la cri kdia k bce kt 2u ke. tw nk kondem jr.. eish emo btol aq mlm ni... igt sng nk download n upload..buat sdri ah..:(

    ReplyDelete
  9. mana sambungan novel cinta kau dan aku?? kalau boleh cuba bagi tau boleh baca online ddekat mana...

    ReplyDelete
  10. nvel sebenarnya saya isteri dia tak da pun

    ReplyDelete
  11. best nya letak la novel suami aku ustaz cerita dia best

    ReplyDelete
  12. best pulak tgk kt tv3 tu..dulu penah baca tp dah lp cam mana ending

    ReplyDelete
  13. letak lah novel'bila blogger jadi maid'tak pun novel 'siapa orang gajiku' best kot....

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  15. Sis leh x letak citer suamiku sotong

    ReplyDelete
  16. kenapa novel 4 ada separuh jer?

    ReplyDelete
  17. sis.. letak novel sebenarnya saya isteri dia.. pleazz ^-^

    ReplyDelete
  18. xabs ke cite andai itu takdirnye...

    ReplyDelete
  19. nape novel dlm blog akak x abis?
    anyway best jg lh blog akak nie!!

    ReplyDelete
  20. Jom nak jemput ke blog saya...saya ada tulis novel bersiri hehe...jemput yer

    http://intanzulhilmi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. best ar blog sis ni.. tp cite x smpai hbis... :(

    ReplyDelete
  22. bley x rekomenkan novel mane yang jalan citer die mula2 gaduh last2 baru nak sedar isi hati masing2 and novel yang watak perempuan die agak boyish... minta tolong rekomenkan... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Atie rsa novel "cinta 3 suku"ok kot cube lah bca

      Delete
  23. Aduhhh! Kenapa separuh je..tak sampai 10 muka surat da tak boleh baca. NAK BACA KAU YANG SATU!!!

    ReplyDelete
  24. tq so much..mengidam nak baca novel kat uk ni..hari tu, datang tak bawak sebab berat beg..tq so much~~~

    ReplyDelete
  25. Sumpah terbaik la mama syaza n danish ni best r

    ReplyDelete
  26. npe nvel Nye xabis kak?
    ngh bes2 bce td...
    hehehe...

    ReplyDelete
  27. Mmg terbaikkkkkkkk lah blog nie....layan pd sume kaki novel atie pun bnyk gak koleksi novel..walau pun ada sebhgian novel nie kite dh bca..tp nblog kak nie mmg terbaikkkkkkkkkkkkkk....

    ReplyDelete
  28. terbaik la blog ni...banyak novel yg best..

    ReplyDelete
  29. Akk novel 'Andai Itu Takdirnya' x abis lg ke? He he

    ReplyDelete
  30. saya ske sgt dgn akak punya blog ni! novel yg akak bg memang terbaik! :)

    ReplyDelete
  31. Novel 'Gang Rebel' karya Ridwan Abang ada ga ?

    ReplyDelete
  32. Asal separuh2...q dh msuk dlm citer ni tengah best2 xde plak endingnya huhuhu...so sad

    ReplyDelete
  33. Assalamualaikum...
    dah 2 story sy baca N dua2 xda endingnya hampa rasanya huhuhu

    ReplyDelete
  34. asalamualaikum .. knp tak boleh baca sampai habis ? saya tak bole buka la . smpai muka surat 100 lebih jer bole buka :( hampa sayaa .. tapi sya suka blog akak nee :D

    ReplyDelete
  35. Saya mencari novel "HADIRKAN CINTA BUAT AKU" karya tulip ungu

    ReplyDelete
  36. as'salam akk.....boleh tak tolong upload kn novel Muridku Suami Aku dr bab 51 sampai 73 je...please

    ReplyDelete
  37. banyak page yang tak dek....guane gitu..boringgg..

    ReplyDelete
  38. Novel pelangi cinta buat suami xde??

    ReplyDelete